Ο αντιδήμαρχος Παιδείας για τεστ COVID-19 στα σχολεία

0

Για την διενέργεια τεστ COVID-19 στα σχολεία μετά και τα πρόσφατα κρούσματα στο 1ο Γυμνάσιο και 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Κωνσταντινίδης ανέφερε σχετικά:

Ο Δήμος μας δεν τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, αλλά προσπαθεί να προλαμβάνει και να προβλέπει. Έτσι εκτός από τις επανειλημμένες προφορικές οχλήσεις του Δημάρχου προς τον ΕΟΔΥ σε ανώτατο επίπεδο από την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα το πρωί (σ.σ. 12/10) έστειλε στον ΕΟΔΥ και σχετικό έγγραφο με το οποίο ζητά να πραγματοποιηθούν από συνεργεία του Οργανισμού τεστ κορωνοϊού στα σχολεία της πόλης, με άμεση προτεραιότητα για τα σχολεία που είχαν επιβεβαιωμένα κρούσματα. Θυμίζω ότι έγιναν ήδη απολυμάνσεις στα δύο σχολεία από τον Δήμο.

Προηγούμενο άρθροApp: “Δήλωσε το πρόβλημά σου” στον Δήμο ΝΦ-ΝΧ!
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν τεστ COVID-19 στα σχολεία ζητά η “Ένωση Γονέων”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.