Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θέση αντιδημάρχου προτείνει ο Δήμαρχος στον Θάνο Λέκκα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Fx-news, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος απέστειλε στον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ» Θάνο Λέκκα, πρόταση (μέσω mail) για να αναλάβει άμισθος αντιδήμαρχος σε νευραλγικό πόστο του Δήμου με σκοπό την τοπική ανάπτυξη και την αξιοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών Πόρων.

Να σημειώσουμε ότι ο Θάνος Λέκκας είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Παν/μιο και από το 2005 στην ΕΕΤΑΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) στην θέση Προϊσταμένου τμήματος Διοίκησης, Δημ. Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Η πολύχρονη εμπειρία του στην διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων αναμένεται να βοηθήσει στην απορρόφηση και την αξιοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών πόρων προς όφελος της πόλης μας.

Στην περίπτωση που γίνει δεκτή η πρόταση της διοίκησης του Δήμου από τον Θ. Λέκκα και λόγω του ότι ανήκει σε μη συνεργαζόμενη –με την διοίκηση– παράταξη (“Ξανά Μαζί” του Π. Γρετζελιά) της αντιπολίτευσης, θα πρέπει διαδικαστικά να γίνουν τα παρακάτω και σύμφωνα με τον νόμο:

  • Είτε να συμφωνήσει η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης “ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ”.
  • Είτε να ανεξαρτητοποιηθεί και μετά να γίνει αντιδήμαρχος.

Άποψή της Fx είναι ότι, οι ενέργειες αξιοποίησης εξειδικευμένων στελεχών από όλο το πολιτικό φάσμα της πόλης μας από την διοίκηση Βούρου, είναι προς την σωστή κατεύθυνση και στα πλαίσια και την συνεργατική φιλοσοφία του νόμου “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ”.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!