ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θέση αντιδημάρχου προτείνει ο Δήμαρχος στον Θάνο Λέκκα!

0

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Fx-news, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος απέστειλε στον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ» Θάνο Λέκκα, πρόταση (μέσω mail) για να αναλάβει άμισθος αντιδήμαρχος σε νευραλγικό πόστο του Δήμου με σκοπό την τοπική ανάπτυξη και την αξιοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών Πόρων.

Να σημειώσουμε ότι ο Θάνος Λέκκας είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Παν/μιο και από το 2005 στην ΕΕΤΑΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) στην θέση Προϊσταμένου τμήματος Διοίκησης, Δημ. Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Η πολύχρονη εμπειρία του στην διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων αναμένεται να βοηθήσει στην απορρόφηση και την αξιοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών πόρων προς όφελος της πόλης μας.

Στην περίπτωση που γίνει δεκτή η πρόταση της διοίκησης του Δήμου από τον Θ. Λέκκα και λόγω του ότι ανήκει σε μη συνεργαζόμενη –με την διοίκηση– παράταξη (“Ξανά Μαζί” του Π. Γρετζελιά) της αντιπολίτευσης, θα πρέπει διαδικαστικά να γίνουν τα παρακάτω και σύμφωνα με τον νόμο:

  • Είτε να συμφωνήσει η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης “ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ”.
  • Είτε να ανεξαρτητοποιηθεί και μετά να γίνει αντιδήμαρχος.

Άποψή της Fx είναι ότι, οι ενέργειες αξιοποίησης εξειδικευμένων στελεχών από όλο το πολιτικό φάσμα της πόλης μας από την διοίκηση Βούρου, είναι προς την σωστή κατεύθυνση και στα πλαίσια και την συνεργατική φιλοσοφία του νόμου “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ”.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: “Τα αθλητικά σωματεία να τηρήσουν απαρέγκλιτα τις οδηγίες προστασίας”
Επόμενο άρθροΠροετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.