Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 - 3:51 μμ

Σπύρος Γραμμένος: Το ήθος και η ευγένειά του ΔΕΝ έχουν αμφισβητηθεί ποτέ και από κανέναν!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εξέδωσε ανακοίνωση – στήριξη για τον (άμισθο) αντιδήμαρχο πρασίνου Σπύρο Γραμμένο.

Σχόλιο: Ο ΚΥΡΙΟΣ Σπύρος Γραμμένος, ένας από τους πιο αγαπητούς, ευγενικούς, ηθικούς ανθρώπους της πόλης μας, ένας εξαίρετος οικογενειάρχης με ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοινωνική προσφορά που ποτέ ΔΕΝ προέβαλε λόγω της ταπεινοφροσύνης του, ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αυτός έγινε στόχος των “σκοταδιστών-λαϊκιστών” που ο μόνος τους -διαχρονικά- στόχος είναι η διάλυση και η παρακμή για να μπορούν να έχουν λόγο ύπαρξης!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:

Στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τείνουμε να συνηθίσουμε την παραποίηση τοποθετήσεων και την παρερμηνεία συμπεριφορών.

 

Ως δημοτική αρχή σταθήκαμε και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των ευσυνείδητων εργαζομένων αλλά και των αιρετών, που με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπρέπεια, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Σπ. Γραμμένος, προσπαθούν να ασκήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντά τους και να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

 

Ο συγκεκριμένος συνάδελφός μας δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στην πόλη μας και το ήθος και η ευγένειά του δεν έχουν αμφισβητηθεί ποτέ και από κανέναν συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως «ιδεολογικής τοποθέτησης» και «πολιτικής προέλευσης».

 

Είναι γεγονός πως δεν ζούμε σε μία «απρόσωπη μεγαλούπολη», κάτι που σημαίνει πως λίγο έως πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας και τα συμπεράσματα μπορούν εύκολα να εξαχθούν.

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!