ΕΡΑΣΜΟΣ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Καλοκαιρινά τμήματα

0

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης “Έρασμος”, έχοντας λάβει υπόψιν τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας το κορωνοϊού, ανακοινώνει την αναβάθμιση των θερινών τμημάτων προετοιμασίας, για τους μαθητές πού θα φοιτήσουν στην Γ’ Λυκείου.

  • Διάρκεια 6 εβδομάδων σε πρωινές ώρες, 4 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα   έως Πέμπτη).
  • Πλήρες πρόγραμμα όλων των εξεταζόμενων μαθημάτων (για όλα τα πεδία).

Με γνώμονα την τήρηση στο μέγιστο των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής, όπως υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς, οι εκπαιδευτικοί του Φροντιστηρίου ΕΡΑΣΜΟΣ ανταποκρίθηκαν στην νέα πραγματικότητα που κάθε οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει και προχώρησε στις παρακάτω αναβαθμίσεις:

  • Μειωμένα δίδακτρα.
  • Αυστηρά τριμελή και τετραμελή τμήματα.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων από απόσταση, μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, όποτε και για όσο αυτό χρειαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Σοφούλη 61 & Νικηταρά Νέα Φιλαδέλφεια ↔ Τηλ.: 210.2582744 – 6977.515950

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Ένωσης Γονέων ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθρο“Μερικές σκέψεις αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.