Ντοκουμέντο: “Η Άγνωστη Ιστορία της Φιλαδέλφειας” (Βίντεο) – #Μένουμε_Σπίτι

0

Δεύτερα 5 Δεκεμβρίου 2011, 7.00 μ.μ.. Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Διάσημη Ελληνίδα Βυζαντινολόγος ιστορικός της διασποράς Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ (Αθήνα, 29 Αυγούστου 1926), είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ομιλία της. Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και η πρώτη γυναίκα πρυτάνισσα του ιδίου Πανεπιστημίου με την 700 χρόνων ιστορία και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως στη UNICEF, μας αποκαλύπτει στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. την “Άγνωστη Ιστορία της Φιλαδέλφειας“. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο “Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν.Φ.”. Μάθετε την άγνωστη ιστορία (μοναδικό ιστορικό τεκμήριο) της Φιλαδέλφειας που μας παρουσίασε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, στο ιστορικό βίντεο-ντοκουμέντο της Εφημερίδας Fx-news:

Προηγούμενο άρθροΗ Θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» – #Μένουμε_Σπίτι
Επόμενο άρθροΟι “Φιλαδέλφειες” του Κόσμου: ΙΤΑΛΙΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.