Η Θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» – #Μένουμε_Σπίτι

0

#Μένουμε_Σπίτι και παρακολουθούμε ολόκληρη την καταπληκτική Θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου». Μία παραγωγή της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και του Ιδρύματος “ΙΩΝΙΑ”.

Η παράσταση ‘‘Φιλιώ Χαϊδεμένου” είναι μια παράγωγη του Ιδρύματος Πολιτισμού “Ιωνία” της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Ανέβηκε το χειμώνα του 2017 αρχικά για 30 παραστάσεις,όμως ύστερα από τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε και κατ’ απαίτηση του κοινού, συνέχισε να παίζεται στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία φτάνοντας τις 140 παραστάσεις. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην Φιλιώ Χαϊδεμένου, μια δυναμική προσωπικότητα της Μικράς Ασίας.

Δείτε πληροφορίες για την καταπληκτική θεατρική παράσταση στο ⇒ MyCity.GR

Διαβάστε σχετικά ρεπορτάζ και αφιερώματα της Εφημερίδας Fx-news στην αγαπημένη Γιαγιά της Νέας Φιλαδέλφειας, την Φιλιώ Χαϊδεμένου“:

Η «Γιαγιά της Νέας Φιλαδέλφειας»!

“ΦΙΛΙΩ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ”: Βίντεο & Ρεπορτάζ από τη συγκλονιστική επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Βεάκη!

Βίντεο: ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ – Προσφυγική Ελλάδα ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Φιλαδελφειώτισσα “γιαγιά”, Φιλιώ Χαϊδεμένου, αποκαλύπτει…

Προηγούμενο άρθρο“Mέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας”
Επόμενο άρθροΝτοκουμέντο: “Η Άγνωστη Ιστορία της Φιλαδέλφειας” (Βίντεο) – #Μένουμε_Σπίτι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.