2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας: Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων Προγράμματος Erasmus+ KA1

0

Το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας με χαρά σας προσκαλεί στην Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων (Multiplier Event) του επιμορφωτικού προγράμματος “Flipped Classroom” (Ανεστραμμένη Τάξη) του εκπαιδευτικού οργανισμού Europass Teacher Academy. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος κινητικότητας εκπαιδευτικού προσωπικού σχολικής μονάδας Erasmus+ KA1 με τίτλο «Ένταξη μέσω Νέων Τεχνολογιών».

 

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα παρακολούθησε ο Στέφανος Γιαγτζόγλου, εκπαιδευτικός του 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας κατά το χρονικό διάστημα από 11 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2019.

 

Στην επιμορφωτική συνάντηση, ο Στέφανος Γιαγτζόγλου θα παρουσιάσει καινοτόμες μεθοδολογικές προσεγγίσεις διδασκαλίας που προάγουν την ενεργή μάθηση. Έμφαση θα δοθεί στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) που καθιστούν εφικτή την ομαλή και ουσιαστική ενσωμάτωση των προσφύγων και μεταναστών μαθητών στη σύγχρονη σχολική πραγματικότητα.

 

Η επιμορφωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας (Τρωάδος 39, 14342) την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 – 13:00.

 

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εδώ 

 

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Επόμενο άρθροΒιβή Πλατά: “Η ‘ΓΛΙΤΣΑ’ Νο2…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.