Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Yin Yang Balance 14/02: Kirtan Lovers Celebration Day!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Kirtan Lovers Celebration Day στο Yin Yang Balance: Ελάτε να γιορτάσουμε τον έρωτα με Kirtan που φλερτάρουν και χορεύουν με all time love songs!

Το yin yang balance θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων με την ύπαρξη. Την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 σας προσκαλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αγάπη προς όλα τα πλάσματα και στους θεραπευτικούς ήχους του Kirtan από τον Στέλιο Καρπαθάκη.

 

Πρόκειται για μία βιωματική εμπειρία ήχων και δονήσεων, μέσα από μια πανάρχαια πρακτική που έχει ισχυρή επίδραση στο μετασχηματισμό, τη διαχείριση και την αποφόρτιση των συναισθημάτων. Το Kirtan είναι το γιογκικό τραγούδι, είναι ένας άλλος δρόμος προς τον διαλογισμό και ένας άλλος τρόπος συνάντησης με τον εαυτό μας και το όλον.

 

Με τη βοήθεια του Kirtan και με οδηγό τον Στέλιο Καραπαθάκη, ανοίγουμε ένα μουσικό, ενεργειακό διάλογο με εμάς και το περιβάλλον όπου χανόμαστε σε μια γιορτή διαφορετική από τις άλλες: θα χορέψουμε και θα συνδεθούμε με τη χαρά της ύπαρξης μας, εκεί που μια φευγαλέα λάμψη ειρήνης και πληρότητας μας θυμίζει την αληθινή και αμετάβλητη μας φύση αλλά και τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η αγάπη μέσα μας.

 

Κόστος: 10 ευρώ (+ΦΠΑ 24%)
Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε τη θέση σας, καλέστε στο: 698 571 0846

Yin yang balance: Εναλλακτικές Θεραπείες

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!