8ο Δημοτικό Ν.Φ.: Συμμετοχή σε 2 διαγωνισμούς με ταινίες μικρού μήκους (Βίντεο)

0

Σε δυο μαθητικούς διαγωνισμούς συμμετείχαν οι μαθητές του 8ου Δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας με την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους! Συγκεκριμένα τον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους 2019 2020 “Cinema…διάβασες;” και στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (SID) 2020.

Με την ταινία “Escape” συμμετέχουν το 1ο και το 8ο ΔΣ ΝΦ. Πρόκειται για μια
ταινία της Ισμήνης Σακελλαροπουλου, με θέμα τον εθισμό των μαθητών στο
Διαδίκτυο αλλά και την ανάγκη τους να ζήσουν πραγματικές εμπειρίες με τους
φίλους τους κοντά στη φύση. Στη δημιουργία της ταινίας συμμετείχαν εκπαιδευτικοί των 2 σχολείων και 53 μαθητές των τάξεων Δ του 1ου Δημοτικού και ΣΤ1 και ΣΤ2 του 8ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας. Στο πρώτο μουσικό κομμάτι που ακούγεται παίζουν μαθητές
της ΣΤ τάξης του 8ου Δημοτικού ενώ το δεύτερο είναι σύνθεση του εκπαιδευτικού της Δ τάξης του 1ου ΔΣ, Δημήτρη Χιώτη.

Προηγούμενο άρθροΠολιτική Προστασία: Τι αλλάζει στους Δήμους
Επόμενο άρθροYin Yang Balance 14/02: Kirtan Lovers Celebration Day!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.