«Απόστολος Κόντος» το γήπεδο της ΦΕΑ!

0

Όπως δημοσίευσε το basketnews.gr:

Ένας ακόμα παίκτης που έχει κοσμήσει με την παρουσία του τα ελληνικά παρκέ θα δει το όνομά του να κοσμεί ένα γήπεδο μπάσκετ!

Ο λόγος για τον Απόστολο Κόντο, αφού ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, αποφάσισε να μετονομάσει το κλειστό γήπεδο της ΦΕΑ σε «κλειστό Απόστολος Κόντος»! Συγκεκριμένα πρόκειται για το γήπεδο της Νέας Χαλκηδόνας το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της ΦΕΑ και το οποίο βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης.

Έτσι μετά τους Κώστα Πετρόπουλο (στην Πάτρα), Λάζαρο Παπαδόπουλο (στην Σταυρούπολη), Αντώνη Φώτση (στα Ιλίσια), Δημήτρη Διαμαντίδη (στην Καστοριά) και… οσονούπω και Βασίλη Γκούμα (στον Πανελλήνιο), σειρά θα πάρει ο πάλαι ποτέ μεγάλος σουτέρ του ελληνικού μπάσκετ να δει το όνομά του να δίνεται σε κάποιο κλειστό.

Προηγούμενο άρθροYin Yang Balance 14/02: Kirtan Lovers Celebration Day!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Και την Παρασκευή (07/02) κλειστό το 4ο Νηπιαγωγείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.