“Μεταγραφή #teos_arxonta & #sia στην #Simproteuousa;;;”

0

Η φήμη “κυκλοφόρησε” μετά τις δηλώσεις παράγοντα της συμπρωτεύουσας για το νέο γήπεδο που θα φτιάξει η ομάδα του:

“…Ο ΠΑΟΚ είχε ιδιοκτησία 30 στρεμμάτων και άλλα 30 στρέμματα του παραχωρήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνεται και ένα παρκάκι μία έκταση τριών στρεμμάτων απέναντι από το γήπεδο στην Μικράς Ασίας, το οποίο θέλουμε να λειτουργεί ως τσέκινκ πόιντ του νέου γηπέδου σ’ αυτή την πλευρά. Να γίνει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ράμπες και σκάλες που θα καταλήγουν στην είσοδο του γηπέδου…”

Τα “επαναστατικά” αντανακλαστικά των #teos_arxonta & #sia θα πρέπει λογικά να βάρεσαν βαθύ κόκκινο! Χάρισμα σε επιχειρηματικά συμφέροντα (από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) 30 στρεμμάτων δημοσίου χώρου;;; Και το παρκάκι του λαού που θα γίνει… τσέκινκ πόιντ;;; Και μέσα στον αστικό ιστό;;; Και το μικροκλίμα που θα αλλάξει;;; Και ακόμα είναι εδώ και ασχολούνται με το αν ο #neos_arxontas “παρακολούθησε ή όχι και γιατί…” αγώνα με κίτρινα αμαξίδια;;; Ή γιατί φορούσε κίτρινο γιλέκο;;; Ακόμα ΕΔΩ είστε;;;  Και όχι στην συμπρωτεύουσα για την υπεράσπιση της περιουσίας (30 στρέμματα & το παρκάκι) και του μικροκλίματος του λαού;;;

 

 

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η αποκριάτικη γιορτή της Παιγνιοθήκης ΑμΕΑ
Επόμενο άρθροΜητρόπολη: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για τον Κώστα Βουτσά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.