Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

? “Αεργος… #arxontas… άεργος-λιβελογράφος!”

1η Δημοσίευση 15.10.2019. 2η Δημοσίευση 14.11.2019.  Νέα επικαιροποίηση με το σχόλιο:

“Ευχαριστούμε τον #teosarxonta για τα “καλά λόγια” και για την διαφήμιση. Ελπίζουμε σύντομα να βρει αληθινή εργασία (εδώ γελάμε). Διότι όπως φαίνεται η υπερβολική δόση καφεΐνης από τις ολοήμερες καθημερινές επισκέψεις στους καφενέδες της πόλης, ένα προβληματάκι αντίληψης φωτογραφιών και κειμένων του έχουν δημιουργήσει… 

Όταν έχει συνηθίσει να είναι μια ζωή “άεργος”?  άντε και κατά καιρούς “έμμισθο? τρολ? & κομματόσκυλο?”… και του “κάθεται” η “κέντα?” και γίνεται #arxontas? μιας χρήσης (αποτυχημένος?)… τότε είναι σίγουρο πως οι αντιδράσεις του μετά “το σουτ” από το παλάτι θα είναι “τραμπουκο-αλήτικες??”.

Τίποτα το παράξενο δηλαδή. Εδώ ως #arxontas? και είχε ίδιες συμπεριφορές. Τώρα που έχασε το “κύριος” που έπαιρνε ως #arxontas (και μόνο) … θα αλλάξει;;;

Πυρ και κίνηση λέμε! “Βουρ στον πατσά”! ???

Δουλειά δεν έχει πλέον ο τέως #arxontas?, νυν πάλι “άεργος”?, παίρνει την “πένα✍” από τον “επαγγελματία ρεπόρτερ? -χασάπικων????” και γράφει ό,τι μπαρούφα? νομίζει ότι θα “δολοφονήσει ??? τον χαρακτήρα των αντιπάλων του“, βγάζοντας παράλληλα έτσι και τα “ψυχολογικά?? απωθημένα του???”.

Άεργος-λιβελογράφος?✍ δηλαδή! Το λες και αναβάθμιση από την πρώτη φορά…

Αλλά, δεν είναι απαραίτητα κακό το τελευταίο (Άεργος-λιβελογράφος?✍).  Ξεσπάει μάλλον! Κάτι σαν ψυχανάλυση δηλαδή ?! Στηρίζουμε τότε λοιπόν! Να γράφει και άλλα!  Κανένα πρόβλημα! Άλλωστε ο κόσμος έχει κρίνει και θα συνεχίσει να κρίνει. 10 χρόνια?  στο μετερίζι και ?.!

Τον #arxonta τον #xekareklose όμως. Κρίμα?…

Υγεία να έχουμε ΟΛΟΙ. Και καθείς ας πορεύεται όπως νομίζει!

Αυτά.


? “Αεργος… #arxontas… άεργος-λιβελογράφος!”


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!