Τα Highlights της υπογειοποίησης (Βίντεο)

0

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν λίγο μετά τις 22.30 της Πέμπτης (19/12) και μετά από μαραθώνια συνεδρίαση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα ενόψει της υπογειοποίησης τμήματος των οδών Φωκών και Π. Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπέρ της μελέτης ψήφισαν 18 δημοτικοί σύμβουλοι, 2 κατά, 2 παρών και 3… “ψήφισαν” επιφύλαξη!

ΥΠΕΡ : Λ. Γεωργαμλής, Μ. Κουτσάκης, Δ. Κανταρέλης, Ηλ. Τάφας, Αν. Παπακώστα, Σ. Γραμμένος, Σ. Μπερδέσης, Σ. Κοσκολέτος, Γ. Καραβίας (ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), Π. Γρετζελιάς, Γ. Αναγνώστου, Χ. Γρετζελιάς, Θ. Λέκκας, Π. Λαζαρίδης (ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ), Τ. Κωνσταντινίδης, Αλ. Γούλας (ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ), Χ. Κοπελούσος (ΤΩΡΑ) & Γ. Ουσταμπασίδης (ανεξάρτητος).

ΚΑΤΑ : Ν. Σερετάκης, Δ. Γκούμα (ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ).

ΠΑΡΩΝ: Κ. Ντάτσης, Δ. Εμμανουήλ. (ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ)

ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ : Χ. Τομπούλογλου, Κ. Τομπούλογλου, Τ. Αθανασόπουλος. (ΠΟΛΗ ΚΑΡΔΙΑΣ)

Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news με τα highlights της συνεδρίασης:

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Πρόγραμμα Εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου & Φορέων
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Βίντεο-ρεπορτάζ από την “βομβαρδισμένη” Τράπεζα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.