“Αλωσε” την Θήβα η ΦΕΑ! (Βίντεο)

0

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η ΦΕΑ αγωνίστηκε στην Θήβα με αντίπαλο τον Άρη Θήβας για την 9η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Μία εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Αλέξη Καρατζά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από δυναμισμό, ταχύτητα, πολύ καλές άμυνες και υψηλά επίπεδα ομαδικότητας.

Η ΦΕΑ, επέβαλε τον ρυθμό της αρέσει και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για πρώτη φορά μακριά από την έδρα της και να φτάσει στις 4 νίκες στο πρωτάθλημα.

Τελικό σκορ 75-81 υπέρ της ΦΕΑ,

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Διαιτητές: Καρακάσης-Λάμπος.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 47-53, 62-63, 75-81.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Ματσαγγούρας-Φραγκούλης): Πανταζής 5 (1), Κόλλιας, Ματσαγγούρας, Γκρινιάρης 7 (1), Παγώνης, Παρδακάς 28 (1), Χαρατσής, Γιώτης, Γκιζογιάννης 14 (3), Ντέντα, Τριανταφύλλου 8, Ανέστης 13.

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Καρατζάς-Καρακατσάνης): Καστανιώτης 6, Μπάρδας 2, Ρομοσιός 2, Καραλευτέρης 10 (1), Στεργιάκης 16 (1), Αναούνης, Δρακάκης, Λίτσιος 14 (1), Μιχόπουλος 13 (1), Πανουσόπουλος, Μοίρας, Τρικαλιώτης 18 (4).

Προηγούμενο άρθροΔιανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο
Επόμενο άρθροΒίντεο: Δήμαρχος vs τέως δήμαρχος για “υπογειοποίηση” & “ΕΣΤΙΑ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.