Βίντεο: Δήμαρχος vs τέως δήμαρχος για “υπογειοποίηση” & “ΕΣΤΙΑ”

0


Στην ειδική συνεδρίαση της Τετάρτης (18/12) του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με μοναδικό θέμα την συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού 2020, ο τέως δήμαρχος κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος απευθύνθηκε στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο και τον ρώτησε σχετικά με το πρόγραμμα “ΕΣΤΙΑ” που αφορά της φιλοξενία προσφύγων στην πόλη μας και… βέβαια και για την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/12) και αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» και βεβαίως και την κατασκευή και λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:


Σήμερα στις 6.00 μ.μ. η έκτακτη συνεδρίαση για την “Υπογειοποίηση”

Τα Highlights από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (16/12)

Προηγούμενο άρθρο“Αλωσε” την Θήβα η ΦΕΑ! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροHighlights: Οι “μονομαχίες” του προϋπολογισμού (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.