Highlights: Οι “μονομαχίες” του προϋπολογισμού (Βίντεο)

0

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18/12) η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με μοναδικό θέμα την συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού 2020. Η συνεδρίαση ξεκίνησε περίπου στις 7.30 μ.μ. και τελείωσε νωρίς το ξημέρωμα της Πέμπτης…

Το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2020 που κατέθεσε η νέα διοίκηση του Γιάννη Βούρου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με τις ψήφους των συμβούλων της διοικούσας παράταξης (Πολιτών Πολιτεία), τους συμβούλους της παράταξης “Ξανά Μαζί” του Π. Γρετζελιά (εκτός του Π. Λαζαρίδη), τους συμβούλους της παράταξης “Πόλης Ενότητα” του Τ. Κωνσταντινίδη και του ανεξάρτητου συμβούλου Γ. Ουσταμπασίδη.

Στην συνεδρίαση υπήρξαν έντονοι διαξιφισμοί και αρκετές “μονομαχίες”…

Δείτε περισσότερα στο βίντεο ρεπορτάζ της FX-news:


Δείτε επίσης:

Βίντεο: Δήμαρχος vs τέως δήμαρχος για “υπογειοποίηση” & “ΕΣΤΙΑ”


Πρωτολογία δημάρχου Γιάννη Βούρου,όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα της FX-news στο Facebook

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Δήμαρχος vs τέως δήμαρχος για “υπογειοποίηση” & “ΕΣΤΙΑ”
Επόμενο άρθροΥπογειοποίηση Ν.Φ.: Εγκρίθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.