“Ο Διαβήτης και η διαχείρισή του”

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση πρόληψης και προαγωγής της υγείας με θέμα «Ο Διαβήτης και η διαχείρισή του», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Νέας Φιλαδέλφειας και τον φορέα «Με Οδηγό τον Διαβήτη».

Πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω ομιλίες:

«Σακχαρώδης Διαβήτης-Ύπουλη Νόσος»: Ιρένα Καράμπελα MD Παθολόγος στην 1η Τ.ΟΜ.Υ. Νέας Φιλαδέλφειας

«Διαβητικό πόδι και πρόληψη»: Ελευθέριος Στυλιανέλλης, Ειδικός Ποδολόγος DIP, FHC Ειδικευθείς στο Διαβητικό Πόδι, Επιστ. Συνεργάτης κλινικής Διαβητικού ποδιού ΓΝΑ Λαϊκού νοσοκομείου.

Στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιήθηκαν σε 75 συμπολίτες μας, οι παρακάτω εξετάσεις: Μετρήσεις σακχάρου, γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και αρτηριακής πίεσης.

Τέλος ο Δήμος συμμετείχε στην εκστρατεία ενημέρωσης «Μετρήσου κι εσύ».

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: 1/12 στον “Μπαρμπαλέξη” η χοροεσπερίδα του συλλόγου
Επόμενο άρθρο«Ο #teosarxontas, η δίκη και η “οξεία ιογενή επιπεφυκίτιδα” – No1»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.