Γ. Βούρος: “Κούτες με χιλιάδες αμοίραστα φυλλάδια και εφημερίδες του Δήμου…”

0

Ο νέος Δήμαρχος κ. Γιάννης Βούρος με ανάρτησή του στο FB σχολίασε:

Μία απλή βόλτα σε διαδρόμους του Δημαρχείου και “ανακαλύπτεις” κούτες με χιλιάδες αμοίραστα φυλλάδια (της δημοτικής συγκοινωνίας εν προκειμένω) και εφημερίδες του Δήμου, που τυπώθηκαν (πρόχειρα όπως φαίνεται από ορθογραφικά λάθη που διαπιστώνει κανείς π.χ. αφερηρία αντί αφετηρία), μέσα στο καλοκαίρι από την προηγούμενη διοίκηση, λίγους μήνες πριν αποχωρήσουν, και δεν μοιράστηκαν ποτέ.

Το ερώτημα εύλογο… αφού υπήρχε ανάγκη να τυπωθούν γιατί δεν μοιράστηκαν ή από την στιγμή που δεν υπήρχε σχεδιασμός να μοιραστούν γιατί τυπώθηκαν..;


 

Μετά από την ανάρτηση του κ. Βούρου, ο τέως δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος είναι πλέον υποχρεωμένος να ενημερώσει τους δημότες, για το πόσα χρήματα ξόδεψε η διοίκησή του για τις εκτυπώσεις “προς ενημέρωση των δημοτών” και γιατί τα ενημερωτικά έντυπα & εφημερίδες ΔΕΝ μοιράστηκαν ποτέ! Αναμένουμε…

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Γ. Βούρου με τον Phillipe Leclerc της Υ.Α. ΟΗΕ για το πρόγραμμα προσφύγων
Επόμενο άρθρο?”Επάγγελμα… #ψεύτες?? & όχι μόνο!»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.