Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

?”Επάγγελμα… #ψεύτες?? & όχι μόνο!»

Έχουμε κουράσει, δυστυχώς, τους αναγνώστες της στήλης #Fx-Hashtags με το να σχολιάζουμε συνεχώς τα ψέμματα και την γκεμπελίστικη προπαγάνδα εκείνων που “αποβλήθηκαν” ως αποτυχημένοι. Αλλά, δυστυχώς, εδώ δεν μιλάμε για απλές περιπτώσεις ατόμων που είναι απλοί ψεύτες?? και δεν “τρέχει κάστανο”…

Μιλάμε για “άτομα” που έχουν κάνει σπουδές στο “αντικείμενο” και μάλιστα στο εξωτερικό (δεν είναι υπερβολή)!

Μιλάμε για “άτομα” που “ζουν και αναπνέουν” για να “βάζουν ζιζάνια” στην κοινωνία, να την διαρρηγνύουν, να φέρνουν την αναστάτωση, την αναμπουμπούλα για να έχουν λόγο ύπαρξης!

Μιλάμε για “άτομα” που αν δεν είσαι της στενής “συνομοταξίας τους“, καλύτερα να μην τους δίνεις το χέρι γιατί μετά… “θα μετράς πόσα δάκτυλα σου λείπουν“.

Και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή! Διότι “επιθυμούν συγκρούσεις και κοινωνικό χάος”, που είναι και το “ζωτικό τους περιβάλλον”. Μόνο έτσι επιβιώνουν! Και φάνηκε κατά το παρελθόν…

Δεν θα τους γίνει όμως το χατήρι! Τα πράγματα έχουν αλλάξει στην κοινωνία και σιγά-σιγά θα επιστρέψουν στην “πραγματικότητά τους”. Την “πραγματικότητα” μιας περιθωριακής, γραφικής “ομαδούλας” που πλέον (μετά από τα πεπραγμένα τους) δεν θα τους δίνει σημασία ούτε ο καφετζής!Διαβάστε επίσης:

https://www.filadelfia-xalkidona.gr/2019/10/aergos-arxontas-aergos-livelografos/

?#Για γέλια πάλι ο Γιώργος”


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!