?#Για γέλια πάλι ο Γιώργος”

0

Εμφανίσθη ο Γιώργος ο “δημοσιογράφος” με το “αντικειμενικό”ΜΜΕ, ο πρώην (εδώ και λίγες μέρες) τοπικός πρόεδρος και πρώην (επί εξουσίας) και νυν (το αεί θα φανεί) υπεύθυνος τύπου του πρώην (εδώ και λίγες μέρες) #arxonta!

Εκτός μάλιστα από την… σφοδρή κριτική του για τις δύο πρώτες μέρες θητείας του νέου δημάρχου και την… πρόβλεψη του ότι η πόλη μας θα καταστραφεί… (μπορεί να πουληθεί και στα κοράκια-funds ολόκληρη ?) αναφέρει που λέτε για την fx-news ότι:  είναι το άτυπο γραφείο τύπου του νέου δημάρχου!!!

Τι Ποιος;;; Ναι αυτός!!!

Εξ ίδιων τα αλλότρια μην κρίνεις κυρ Γιώργο. Να έχεις υπομονή!

Μάλλον δεν παρακολουθείς την Fx από το 2010 αλλά μόνο τα τελευταία 3 χρόνια που εμφανίστηκες στα τοπικά μας!

Και που ‘σαι:
Ελπίζουμε να μην προκύψουν τίποτα ειδήσεις μετά τον έλεγχο που θα γίνει στον δήμο για την θητεία σας. Κάτι ανάλογο που είχατε κάνει και εσείς με την προηγούμενη διοίκηση. Οχι τίποτα διαφορετικό…

Φιλικά πάντα έτσι!
Καλό χειμώνα!


?”Το #klama του αποχωρισμού…”

Προηγούμενο άρθροΣεισμός Ιουλίου – ΝΦ-ΝΧ: Νέα καταγγελία για τις αυτοψίες κτηρίων
Επόμενο άρθροΔημαιρεσίες: Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού συμβουλίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.