Πρώτη νίκη για την ΦΕΑ στην Γ΄ Εθνική

0
Αρχείο
Αρχείο

Μία δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη κατάφερε και κατέκτησε η ανδρική ομάδα της ΦΕΑ το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ε.Φ.Α.Ο.Ζωγράφου.

Η 1η νίκη για την φετινή σεζόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία, για την ομάδα του κόουτς Αλέξη Καρατζά, δεν άργησε να έρθει, και ήρθε με τον καλύτερο τρόπο.

Μέσα στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μέσα σε έναν αγώνα φωτιά όπου και οι δύο ομάδες δώσανε ότι είχαν για να αρπαξουν το ροζ φύλλο του αγώνος, η ΦΕΑ ήταν αυτή που έδωσε το κάτι παραπάνω.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός καθ’όλη την διάρκεια του. Δυνατά κορμιά όπου μάχονταν σε κάθε φάση για το ποιος θα κερδίσει την κατοχή της πορτοκαλί μπάλας. Πολύ εύστοχη η ΦΕΑ πίσω από την γραμμή των 6,75 όπου πέτυχε συνολικά 12 εύστοχα τρίποντα, κάτι που τις πρόσφερε 36 εκ των 83ων πόντων συνολικά.

Στον συγκεκριμένο αγώνα το κοινό δεν στήριξε μόνο τον αγώνα της ΦΕΑ, αλλά υποστήριξε και τον αγώνα ζωής που δίνει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ με το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει. Όλα τα έσοδα που μαζεύτηκαν δόθηκαν στην οικογένεια του μικρού μας Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Επόμενη αγωνιστική (3η), την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 17:00 η ΦΕΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αργοναύτης Τριγλίας.

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ – Ε.Φ.Α.Ο.Ζ 

83-74

Σκορ περιόδων : 25-20, 19-17, 12-16, 27-21.

Διαιτητές : Ραχιώτης Θ. , Κούλης Χ.

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Α. Καρατζάς, Α. Καρακατσάνης): Καστανιώτης Ι. 13 (1), Μπάρδας Α. 20 (6), Τσακίρης Δ. 12 (2), Πανταζής Ν., Στεργιάκης Α. 13 (1), Ρωμοσιός Κ., Αναούνης Γ., Λίτσιος Χ. 4, Καραλευθέρης Ε. 17 (2), Πανουσόπουλος Κ. 2, Μοίρας Μ., Τρικαλλιώτης Σ. 2.

Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. (Ι. Μάνος, Ι. Ζωηρού): Μαυροειδάκος Ε., Μπαλαμώτης Ι., Δήμου Ν. 13 (1), Ζαρμακούπης Ε. 22 (1), Δρίβας Δ. 6 (2), Βαρνάβας Γ., Αμβράσης Α. 7, Κανελόπουλος Σ. 4, Πιτούλης Α. 20, Κριζέας Δ., Μπένος Δ. 2, Ραλλάτος Κ.

Προηγούμενο άρθροΜε προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή απορριμάτων λόγω απεργιών
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.