Μενίδι: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του…

0

Τραγωδία στο Μενίδι με την Πυροσβεστική να ανασύρει έναν άνθρωπο νεκρό από φωτιά. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Δευτέρας και κατέστρεψε ολοσχερώς το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα της μονοκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Λευκάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο 56χρονος άτυχος άνδρας που εντοπίστηκε στην κρεβατοκάμαρα έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα του.

Ο άντρας ήταν 56 ετών και η Πυροσβεστική τον εντόπισε στην κρεβατοκάμαρα της μεζονέτας.

Στο συμβάν επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΥ νεκρό άτομο εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε μονοκατοικία, επί της οδού Λευκάδος, στο δήμο Αχαρνών Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Προηγούμενο άρθρο“Συμμορία ρήμαζε σπίτια στην Νέα Φιλαδέλφεια” (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΑ. Γούλας: “Δήμος με πολίτες που δεν τηρούν τα αυτονόητα δεν έχει μέλλον, όποιον Δήμαρχο και να έχει…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.