Αγιοι Ανάργυροι: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

0

Συναγερμός στην αστυνομία μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, σε κοσμηματοπωλείο, στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, που κρατούσαν όπλα εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Αιόλου και αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη με γροθιές στο πρόσωπο πήραν ακριβά κοσμήματα και ρολόγια.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ιδιοκτήτης πρόκειται να διακομιστεί, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο.

Πληροφορίες έκαναν από αρχικά για πυροβολισμούς στην ληστεία. Κάτι το οποίο δεν είχε επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, με τα πολύτιμα αντικείμενα που άρπαξαν από το κατάστημα.

Σημειώνεται, ότι παρόμοια ληστεία είχε σημειωθεί, πριν από λίγες ημέρες, στις 5 Οκτωβρίου 2018, σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της οδού Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας. Δύο άνδρες χτύπησαν το κουδούνι, μπήκαν μέσα, και κάποια στιγμή, ξαφνικά, έβγαλαν όπλα. Οι δράστες άρπαξαν επιλεκτικά, ακριβά κοσμήματα και ρολόγια και διέφυγαν.

“Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να μας δείχνει ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι με αυτούς στο κοσμηματοπωλείο της Πανεπιστημίου. Εξετάζουμε, όμως, όλα τα ενδεχόμενα”, τόνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της αστυνομίας.

Προηγούμενο άρθροΟι αγώνες του Άτταλου & του Χαλκηδονικού
Επόμενο άρθρο11 νεκροί σε τροχαίο στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.