(ΑΝΑΝΕΩΣΗ 3) Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοκίνητο χτύπησε 2 παιδιά στην Δεκελείας

0

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στην Λ. Δεκελείας στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωστών μας, δύο παιδιά ηλικίας 10 ετών περίπου, προσπάθησαν να διασχίσουν την “Δεκελείας” από το πάρκο Μικρασιατών (τρίγωνο) προς τον απέναντι πεζόδρομο (Φωτογραφία). Διερχόμενο ΙΧ χτύπησε τα δυο ανήλικα παιδιά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την κατάσταση των τραυματιών.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 1: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που λάβαμε από αναγνώστες μας που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος και με κάθε επιφύλαξη: τα δύο ανήλικα παιδιά ήταν κορίτσια, το όχημα -ευτυχώς- πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα, τα δύο κορίτσια μετά το ατύχημα είχαν τις αισθήσεις τους και δεν φάνηκε -εκ όψεως- να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 2 (01.10): Αυτόπτης μάρτυρας επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας των κοριτσιών:

“Τα κορίτσια είναι 15 και 16 ετών βρίσκονται στο Παίδων Αγία Σοφία και η ενημέρωση από τους γιατρούς είναι ότι, εκτός από μερικές εκδορές μέχρι στιγμής είναι καλά!”

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 3 (15.05): Τα δύο κορίτσια που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ατύχημα είναι καλά στην υγεία τους. Μετά την παραμονή τους το βράδυ στον νοσοκομείο, πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν σπίτι τους.


Σε επόμενη ανάρτηση της Fx θα ασχοληθούμε με την έλλειψη διαβάσεων πεζών στη περιοχή που συνέβη το τροχαίο…

Προηγούμενο άρθροΤουρνουά Ακαδημιών ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ και Απονομή Κυπέλλου
Επόμενο άρθροΚυκλοφορεί!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.