“Λυσσομανούν οι οργισμένοι απερχόμενοι”

0

Ακόμη και σήμερα, 17 μέρες μετά την Β’ Κυριακή των εκλογών όπου ο λαός της πόλης τους “πέταξε” από την καρέκλα της εξουσίας… συνεχίζουν -όπως έκαναν 5 χρόνια τώρα- να “απαντούν” με ύβρεις και υποτιμητικούς -συκοφαντικούς- χαρακτηρισμούς μέσα (και) από το “παραδημοτικό” ΜΜΕ τους...

Αυτή τη φορά τους έφταιγε η φωτογραφία μέσα από το άλσος που μας έστειλε αναγνώστης και δημοσιεύσαμε:

Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας: “Αποθετήριο σκουπιδιών…”

Οργίστηκε -λέει- ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Θ. Μανωλεδάκης για την φωτογραφία και έγραψε: “Ο γνωστός τοπικός δημοσιογραφίσκος της λακκούβας, της σακούλας και της καμένης λάμπας ξαναχτύπησε…“!

Καταλαβαίνετε τι έγραψε;;;

Με μια πρόταση τα είπε ΟΛΑ!

Φωτογραφίες αναγνωστών με ημερομηνία λήψης. Είπε ο “οργισμένος” αντιδήμαρχος: “Πρόσβαση στο εργοτάξιο δεν έχει κανένας εκτός από τους εργαζόμενους σε αυτό και τους επιβλέποντες μηχανικούς του Δήμου οι οποίοι σε καθημερινή βάση φροντίζουν να εκτελούνται οι εργασίες σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη μελέτη και να μην υπάρξει περίπτωση βλάβης του άλσους…”. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Στην ατυχής προσπάθειά του να μας συκοφαντήσει-χαρακτηρίσει-υποβιβάσει… μαρτύρησε για το πόσο άσχετη ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η απερχόμενη δημοτική αρχή με την τοπική αυτοδιοίκηση! Για το πόσο “σεβάστηκε” τα προβλήματα και την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας. Και αποδεικνύει μέσα σε μια πρόταση ο απερχόμενος αντιδήμαρχος τους λόγους που ο λαός τους έστειλε στην αντιπολίτευση!

“Τι να μας πει ο δημοσιογραφίσκος μωρέ… αυτός που ασχολείται συνέχεια με τις λακκούβες στους δρόμους, με τα σκουπίδια, με τις καμένες λάμπες…”! Μιλάμε για την επιτομή της αυθάδειας και της ασέβειας προς τους δημότες.-

“Τελείωσαν οι #ekloges… εδώ και 16 μέρες… αλλά…”

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η εκδήλωση του ΚΚΕ για τις επερχόμενες εκλογές
Επόμενο άρθρο2ο Γυμνάσιο ΝΦ: “Υπάρχει και Φιλότιμο…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.