Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

“Λυσσομανούν οι οργισμένοι απερχόμενοι”

Ακόμη και σήμερα, 17 μέρες μετά την Β’ Κυριακή των εκλογών όπου ο λαός της πόλης τους “πέταξε” από την καρέκλα της εξουσίας… συνεχίζουν -όπως έκαναν 5 χρόνια τώρα- να “απαντούν” με ύβρεις και υποτιμητικούς -συκοφαντικούς- χαρακτηρισμούς μέσα (και) από το “παραδημοτικό” ΜΜΕ τους...

Αυτή τη φορά τους έφταιγε η φωτογραφία μέσα από το άλσος που μας έστειλε αναγνώστης και δημοσιεύσαμε:

Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας: “Αποθετήριο σκουπιδιών…”

Οργίστηκε -λέει- ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Θ. Μανωλεδάκης για την φωτογραφία και έγραψε: “Ο γνωστός τοπικός δημοσιογραφίσκος της λακκούβας, της σακούλας και της καμένης λάμπας ξαναχτύπησε…“!

Καταλαβαίνετε τι έγραψε;;;

Με μια πρόταση τα είπε ΟΛΑ!

Φωτογραφίες αναγνωστών με ημερομηνία λήψης. Είπε ο “οργισμένος” αντιδήμαρχος: “Πρόσβαση στο εργοτάξιο δεν έχει κανένας εκτός από τους εργαζόμενους σε αυτό και τους επιβλέποντες μηχανικούς του Δήμου οι οποίοι σε καθημερινή βάση φροντίζουν να εκτελούνται οι εργασίες σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη μελέτη και να μην υπάρξει περίπτωση βλάβης του άλσους…”. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Στην ατυχής προσπάθειά του να μας συκοφαντήσει-χαρακτηρίσει-υποβιβάσει… μαρτύρησε για το πόσο άσχετη ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η απερχόμενη δημοτική αρχή με την τοπική αυτοδιοίκηση! Για το πόσο “σεβάστηκε” τα προβλήματα και την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας. Και αποδεικνύει μέσα σε μια πρόταση ο απερχόμενος αντιδήμαρχος τους λόγους που ο λαός τους έστειλε στην αντιπολίτευση!

“Τι να μας πει ο δημοσιογραφίσκος μωρέ… αυτός που ασχολείται συνέχεια με τις λακκούβες στους δρόμους, με τα σκουπίδια, με τις καμένες λάμπες…”! Μιλάμε για την επιτομή της αυθάδειας και της ασέβειας προς τους δημότες.-

“Τελείωσαν οι #ekloges… εδώ και 16 μέρες… αλλά…”


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!