Πέμπτη 21/03: Το Tarte Tatin ανοίγει τις πόρτες του!

0

Στις 21 Μαρτίου 2019, το débutant boutique neo bistroTarte Tatin‘, γιορτάζει την άνοιξη και τη γαλλική κουζίνα λαμβάνοντας μέρος στο μεγαλύτερο γαστρονομικό γαλλικό δείπνο του κόσμου!

3.000 chef από εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, στα πλαίσια του θεσμού “Goût de France”, ανάμεσά τους οι δικοί μας Νικόλας Νικολακόπουλος και Ζήσης Γκούντας, μαγειρεύουν για τον πλανήτη ένα γαλλικό μενού τεσσάρων πιάτων, χρησιμοποιώντας υλικά της εποχής και σεβόμενοι το περιβάλλον.

Tο Tarte Tatin είναι ένα boutique, neo-bistro που μιλά άπταιστα τα γαλλικά… Θα το βρείτε στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Η σχέση του Tarte Tatin με τη γεύση είναι σχέση αγάπης και στηρίζεται στις αγνές ποιοτικές πρώτες ύλες και την εποχικότητά τους, στο αισθητικό κριτήριο και την τεχνογνωσία που προσφέρουν καταξιωμένοι chef και chef patissier. Άλλωστε, η ανάγκη που οδήγησε στη δημιουργία του είναι η πρόσκληση της ποιοτικής γευστικής απόλαυσης ως γαστρονομική εμπειρία, μέσα στην καθημερινότητα μας.
Με αυτό το σκεπτικό, το Tarte Tatin προσφέρει μια επιλογή από φινετσάτα αλμυρά πιάτα και θεσπέσια γλυκά χειροτεχνημένα από τον chef Νικόλα Νικολακόπουλο και από τον chef Ζήση Γκούντα. Στον κατάλογό του Tarte Tatin θα ξεχωρίσετε μία ιδιαίτερη συλλογή από ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, επιλεγμένα premium spirits και κλασικά cocktails σε premium εκδοχές. Τα πρωινά, η απόλαυση του καφέ κρύβει εκπλήξεις καθώς μέσα στη φιλοσοφία του Tarte Tatin είναι η εναλλαγή των μονοποικιλιακών γεύσεων ανάλογα με την εποχή.
Στο κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα λιανικής πώλησης, οπότε και μπορείτε να μοιραστείτε τις artisanal δημιουργίες των chef μας ή το κρασί που ξεχωρίσατε με τους αγαπημένους σας, σε κάθε περίσταση.

Μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας με τη γαλλική γαστρονομία και το Tarte Tatin, ένα καινούργιο χώρο, που φέρει την neo bistro αισθητική διατηρώντας τη finesse française!

ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 21ης Μαρτίου 2019

Καλωσόρισμα / Boisson de Bienvenue / Welcome Drink
* GR Kir Royale με κεράσι, βύσσινο και κανέλα
* FR Kir Royale à la cerise, griotte et cannelle

Ορεκτικό / Entrée / Starter
* GR Crème Brûlée με καπνιστή κίτρινη κολοκύθα, τζίντζερ και τυρί chèvre
* FR Crème Brûlée à la courge jaune fumée, gingembre et chèvre

* GR Profiteroles με κρέμα καπνιστού σολομού και sauce με citronnelle και αρωματικά βότανα
* FR Profiteroles à la mousse de saumon fumé et sauce à la citronnelle et aux herbes

Κυρίως πιάτo / Plat / Main course
* GR Μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ σελινόριζας και παντζαριού, sauce Merlot με εσπεριδοειδή και crumble φουντουκιού
* FR Filet de boeuf, purée de céleri-rave et de betterave, sauce Merlot aux agrumes et crumble aux noisettes

Επιλογή τυριών / Fromages / Cheese course
* GR Ποικιλία Γαλλικών τυριών με χειροποίητη μαρμελάδα αχλάδι με μαύρο πιπέρι
* FR Variété de fromages français, confiture de poires au poivre fait maison

Επιδόρπιο / Dessert
* GR Tarte Tatin με τρεις ποικιλίες μήλου, frangipane αμυγδάλου, χειροποίητη σφολιάτα, παγωτό βανίλιας και σάλτσα καραμέλας
* FR Tarte Tatin avec trois variétés de pommes, frangipane à l’amande, pâte feuilletée maison, glace à la vanille et sauce caramel

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Δεκελείας 118, Νέα Φιλαδέλφεια
    Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 25 26 810
  • Facebook: tarte tatin
Προηγούμενο άρθρο“Πότε σκοπεύει η δημοτική αρχή να μας πει αν ξεπουλιούνται ακίνητα του Δήμου μας μέσω του υπερταμειου;”
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΛΗΨΗ στο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.