Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 - 7:59 πμ

Έκοψαν την πίτα τους οι Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας υποδέχθηκαν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου και έκοψαν μαζί τους τη Βασιλόπιτα του νέου έτους.

Τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι αντιμετώπισαν με σθένος, συνεπικουρούμενοι το Πυροσβεστικό Σώμα,  την πρωτοφανή πυρκαγιά με τη γνωστή τραγική απώλεια σε ανθρώπινες  ψυχές, περιουσίες και περιβάλλον. Οι Εθελοντές, που άφησαν για πολλές ημέρες μετά την καταστροφή τις εστίες και τις οικογένειές τους, για να διαχειριστούν τις συνέπειες της καταστροφής. Αυτούς τους Εθελοντές είχαν την τιμή να συνδράμουν οι Εθελοντές ΠΠΝΦ, στο επόμενο διάστημα. Μετά από τη συγκινητική διήγηση των γεγονότων από τον επικεφαλής των καλεσμένων, έλαβαν ως δώρο από τους οικοδεσπότες Κλειδιά Ημισυνδέσμων με την ευχή να μη παραστεί ανάγκη να τα χρησιμοποιήσουν ποτέ.

Παράλληλα, ο Σύλλογος δώρισε σε όλα τα ανήλικα παιδιά των Εθελοντών, Κουμπαράδες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τονίζοντάς τους τη σημασία που έχει η αποταμίευση για την πορεία της ζωής τους, και πραγματοποίησε την κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς για την ενίσχυση του ταμείου του.