Συνάντηση Νίκου Σερετάκη με την διοίκηση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

0

Το Γυμναστήριο του Ιωνικού ΑΣ επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019 αντιπροσωπεία  της Λαϊκής Συσπείρωσης  Νέας  Φιλαδέλφειας  – Νέας Χαλκηδόνας αποτελούμενη  από  τους Νίκο  Σερετάκη,  υποψήφιο  δήμαρχο και τον Θανάση  Μπαλοδήμα, υποψήφιο  δημοτικό σύμβουλο  Νέας  Φιλαδέλφειας  – Νέας Χαλκηδόνας. Συναντήθηκαν με τα στελέχη του ιστορικού συλλόγου, Χρήστο Σύλλα,  πρόεδρο  του ΔΣ, Κωνσταντίνο Παπαδουκάκη, αντιπρόεδρο  και Νίκο Σοφιανό γενικό γραμματέα.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι  της διοίκησης του Ιωνικού  ενημέρωσαν αναλυτικά  για  τη σημαντική  δραστηριότητα και την πορεία  του  συλλόγου.  Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης είχε την ευκαιρία να  διαπιστώσει από πρώτο χέρι τις  σοβαρές  ανάγκες  που υπάρχουν για  έργα  συντήρησης  και αναβάθμισης   της κτηριακής υποδομής και των  εγκαταστάσεων του  γυμναστηρίου. Τόνισε   ότι το παράδειγμα των αθλητικών  υποδομών είναι χαρακτηριστικό για το πως  το  κράτος αξιοποιεί την μεταβίβαση  αρμοδιοτήτων στην Τοπική Διοίκηση για  να απεκδύεται  των ευθυνών του και να  φορτώνει  βάρη  εργαζόμενους.

Η αντιπροσωπεία  της Λαϊκής Συσπείρωσης επανέλαβε  την υποστήριξή της στις  προσπάθειες  που καταβάλλονται από το  σύλλογο,  ιδιαίτερα  λαμβάνοντας υπόψη τα πολυάριθμα και σύνθετα προβλήματα που έχουν προκληθεί  στο χώρο  του ερασιτεχνικού – σωματειακού αθλητισμού  με  ευθύνη των  κυβερνήσεων.

Στάθηκε ιδιαίτερα στις  αντιδραστικές  αλλαγές που περιλαμβάνει το  αθλητικό νομοσχέδιο που έχει παρουσιάσει  η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και το οποίο ενισχύει το ρόλο των επιχειρηματιών στον έλεγχο του αθλητισμού ενώ παράλληλα δημιουργεί  ασφυκτικές συνθήκες λειτουργίας για τα  ερασιτεχνικά  σωματεία ωθώντας τα να λειτουργούν ως “πωλητές” “υπηρεσιών” και “προϊόντων” στους αθλούμενους και τις οικογένειές τους εν μέσω συνεχιζόμενων σοβαρών οικονομικών δυσκολιών που βιώνουν τα λαϊκά στρώματα.

Η αντιπροσωπεία  της Λαϊκής Συσπείρωσης έκανε σαφές ότι η  τοποθέτηση  κάθε δημοτικής αρχής, κάθε  παράταξης  απέναντι στο γενικότερο πλαίσιο  και  την πολιτική που ακολουθείται  στον  τομέα του Αθλητισμού πρέπει  να  είναι  σοβαρό κριτήριο για κάθε νέο,  κάθε λαϊκή  οικογένεια. Τόσο για την επιλογή της μπροστά στην κάλπη, όσο και γενικότερα για τη διεκδίκηση όσων δικαιούνται οι εργαζόμενοι και σε αυτό το ζήτημα.

Προηγούμενο άρθροΈκοψαν την πίτα τους οι Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Νικηφόρο ντεμπούτο του νέου κόουτς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.