Ενημέρωση της “Επαναστατικής κίνησης”

0

Από την Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Δελτίο Τύπου

Η εκστρατεία που ξεκίνησε το νέο δημοτικό πολιτικό μας σχήμα, η Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, για τη διεκδίκηση ενός Δημοτικού Στεκιού Νεολαίας έχει αγκαλιαστεί από τους μαθητές και έχει γίνει δική τους υπόθεση. Με επίκεντρα το Ενιαίο Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας και το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας, οι μαθητές με δική τους πρωτοβουλία συλλέγουν πολλές δεκάδες υπογραφές για να αποκτήσουν ΌΛΟΙ οι νέοι της πόλης μας τον δικό τους χώρο καθημερινής δωρεάν ψυχαγωγίας και ελεύθερης έκφρασης.

Με την έναρξη του νέου έτους αναμένεται το αίτημα των εκατοντάδων νέων του Δήμου μας να διαβιβαστεί και επίσημα στην δημοτική αρχή, σε μία ειδική συνάντηση με τον Δήμαρχο.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή πινακίδων από την Δημοτική Αστυνομία
Επόμενο άρθρο«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.