Ν.Φ.-Αγία Μαρίνα: Άλλη μία “ρημαγμένη” παιδική χαρά (Βίντεο)

0

10 Ιουλίου 2014. Η προηγούμενη δημοτική αρχή της κυρίας Έφης Γαϊτανά-Αποστολάκη λίγες μέρες μετά την ήττα της στις Δημοτικές εκλογές του 2014 (εκλέχτηκε δήμαρχος ο κ. Άρης Βασιλόπουλος) ανακοίνωσε ότι, σε εφαρμογή του νέου αυστηρού νόμου για τις παιδικές χαρές (μετά το τραγικό θανατηφόρο ατύχημα αγοριού σε παιδική χαρά του Ελληνικού), ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προχώρησε σε σφράγιση παιδικών χαρών της πόλης μας. Οι παιδικές χαρές σύμφωνα με το νέο νόμο πρέπει να έχουν ειδικό σήμα πιστοποίησης ασφαλείας (iso). Η παιδικά χαρά της Ηρακλείου και Θεσσαλονίκης στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Μαρίνας Νέας Φιλαδέλφειας, σφραγίστηκε μέχρι να ανακατασκευαστεί και να λάβει πιστοποίηση με το νέο νόμο.

Σεπτεμβρίος 2014. Τον Δήμο αναλαμβάνει η νέα “αριστερή” δημοτική αρχή της «Δύναμης Πολιτών» με δήμαρχο τον κ. Άρη Βασιλόπουλο

Δείτε την… συνέχεια… στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:

Δείτε την “φροντίδα” της διοίκησης Βασιλόπουλου και σε άλλες φτωχογειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας:

Νέα Φιλαδέλφεια: Το “ρημαγμένο” πάρκο… άλλης μίας φτωχογειτονιάς! (Βίντεο)

Ν.Φ.: Ποια ανάπλαση; Διαλύθηκαν και όσα έφτιαξαν! (Βίντεο)

Κάπου… σε μία συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας…

 

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθρο“Αλήθεια ή ψέματα κύριε Δήμαρχε;;;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.