Νέα Φιλαδέλφεια: Το “ρημαγμένο” πάρκο… άλλης μίας φτωχογειτονιάς! (Βίντεο)

0

Αντιστράτηγος Σπύρος Μουστακλής*: Κρατήθηκε στα κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ για σαράντα επτά ημέρες όπου βασανίστηκε άγρια: «Του ζήτησαν να μαρτυρήσει / Δε μίλησε / Του τσάκισαν τα δόντια / Του τσάκισαν τα δάχτυλα / Του τσάκισαν τα πλευρά / Σιωπούσε / Του ’καψαν το στήθος / Του ’καψαν τα πόδια / Του ’καψαν την κοιλιά / Δε μαρτυρούσε / Του θραύσαν τις μασέλες / Του μάτωσαν τα νεφρά / Του συνθλίψαν τους όρχεις / Αυτός σιωπούσε / Κοίταζε μόνο / Αιώνες μακριά / Με τα μάτια / Του Ιησού»… (Αντώνης Δωριάδης – δημοσιευμένο στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»).

Από το 2012 η εφημερίδα μας με πολλά ρεπορτάζ έχει

αναδείξει την εγκατάλειψη του πάρκου Μουστακλή που βρίσκεται δίπλα στο 3ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας στις εργατικές πολυκατοικίες… Όπως και την “βεβήλωση” της μνήμης του Στρατηγού Σπύρου Μουστακλή… (Δείτε την προτομή του στο βίντεο… και θα καταλάβετε τον “πολιτισμό τους”…).

Η εγκατάλειψη ξεκίνησε επί δημαρχίας Έφης Γαϊτανά –

Ρεπορτάζ εφημερίδας FX-news

Αποστολάκη και συνεχίζεται απρόσκοπτα εδώ και 4,5 χρόνια και από την σημερινή δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου! Παρά τις υποσχέσεις (με εκατοντάδες θα…) και τις εμφαντικές ανακοινώσεις… άλλη μια “φτωχογειτονιά” παρατημένη από την “αριστερή” διοίκηση του Δήμου μας…

Λόγω τού ότι, την τιμή και τη μνήμη του αντιστασιακού δημοκράτη Στρατηγού Μουστακλή ΔΕΝ μπορούν τελικά να την τιμήσουν, προτείνουμε να ξηλωθεί το «μνημείο» και να αλλάξει ονομασία το πάρκο, που σήμερα ονομάζεται «Μουστακλή».

Δείτε και το ρεπορτάζ της Fx-news με την παιδική χαρά των εργατικών πολυκατοικιών της Αγίας Μαρίνας:

Ν.Φ.: Ποια ανάπλαση; Διαλύθηκαν και όσα έφτιαξαν! (Βίντεο)

Ν.Φ.-Αγία Μαρίνα: Άλλη μία “ρημαγμένη” παιδική χαρά (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθροΜαρία Παπαγεωργίου – Ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό live
Επόμενο άρθροΚάπου… σε μία συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.