ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΠΙΕΔ: «Τέχνη και Φιλοτελισμός-Η Ιστορία του ταγκό»

ΠΠΙΕΔ: «Τέχνη και Φιλοτελισμός-Η Ιστορία του ταγκό»Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.30, ολοκληρώνεται ο κύκλος διαλέξεων «Τέχνη και Φιλοτελισμός».

Το θέμα της ομιλίας είναι «Η Ιστορία του ταγκό».

«Ο συνδυασμός του ταγκό με το γραμματόσημο στη σημερινή ομιλία μου έχει σχέση με δύο μεγάλες αγάπες μου: από τη μία μεριά την «Αγία Τριάδα» των Ερμηνευτικών Τεχνών (Μουσική-Χορό-Θέατρο), και από την άλλη το γραμματόσημο. Ελπίζω να κατέφερα να καταδείξω την σπουδαία αισθητική του γραμματοσήμου και την μεγάλη απεικονιστική δυνατότητα του,  και μάλιστα για ένα θέμα τόσο εξειδικευμένο. Ασφαλώς δεν προσδοκώ ότι επηρεασμένοι από την ομιλία μου, θα αρχίσετε όλοι από αύριο να μαζεύετε γραμματόσημα γύρω από το ταγκό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. Αν όμως συναντήσετε ένα παιδί με κάποια παρόμοια τάση, ενθαρρύνετέ το. Η συλλογή γραμματοσήμων είναι ένα από τα ωραιότερα, ευγενέστερα και πιο μορφωτικά χόμπι. Ίσως το ωραιότερο».

Είσοδος ελεύθερη

Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια, 2132049155, 6, ppied@dimosfx.gr, www.ppied-museumfx.grΔιαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ