Την Κυριακή το “χωριό παραγωγών”

0

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η 34η δράση του ‘’ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ’’, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00πμ έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Παλιοί και νέοι παραγωγοί , προϊόντα συμβατικά , οικολογικά αλλά και παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και γεύσεις από την Ανατολή θα βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Στο τέλος της δράσης θα συγκεντρώνονται, όπως πάντα, τα προϊόντα που προσφέρονται από τους παραγωγούς, αλλά και από τους πολίτες, που θέλουν να ενισχύσουν τις δομές Αλληλεγγύης του Δήμου μας, αλλά και τους δημότες μας που έχουν ανάγκη στήριξης μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Προηγούμενο άρθροΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Και επίσημα υποψήφιος ο Γιάννης Βούρος
Επόμενο άρθροΠΠΙΕΔ: “Τέχνη και Φιλοτελισμός-Η Ιστορία του ταγκό”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.