ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΦ-ΝΧ: Τα δημοτικά τέλη για το 2019

ΝΦ-ΝΧ: Τα δημοτικά τέλη για το 2019

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, εγκρίθηκε ο καθορισμός συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2019:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 2019

-Ο φόρος για τους ηλεκτροδοτούμενους χώρους, παραμένει σε 0,26€ το τ.μ., σύμφωνα με το άρθρο 10 το Ν. 1080/1980.

 

-Για τους μη στεγασμένους χώρους από 1.000τμ και μέχρι 6.000τμ ορίζεται μειωμένο εμβαδό κατά 50% (στο τμήμα του εμβαδού από 1.000τμ και έως 6.000τμ).

-Τα πλασματικά τετραγωνικά μέτρα των επιφανειών που θα αποστέλλονται στη ΔΕΔΔΗΕ για την εφαρμογή των ανωτέρω συντελεστών θα στρογγυλοποιούνται σε ακέραιο ψηφίο. Τα όποια ποσά κέρδους ή ζημίας προκύπτουν για το Δήμο από τη στρογγυλοποίηση αυτή δε θα δύναται να απαιτηθούν από τη μεριά των υπόχρεων ή του Δήμου αντίστοιχα.

-Οι ανωτέρω συντελεστές να ισχύσουν και για τους μη ηλεκτροδοτούμενους, χρησιμοποιούμενους χώρους και για τα εκτός σχεδίου πόλεως σπίτια και καταστήματα στα οποία έχει επεκταθεί η Υπηρεσία καθαριότητας για την αποκομιδή των απορριμμάτων από ιδρύσεως του Δήμου λόγω οριστικής διαμορφώσεως των εκτός σχεδίου πόλεως ακινήτων.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!