ΝΦ-ΝΧ: Τα δημοτικά τέλη για το 2019

0

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, εγκρίθηκε ο καθορισμός συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2019:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 2019

-Ο φόρος για τους ηλεκτροδοτούμενους χώρους, παραμένει σε 0,26€ το τ.μ., σύμφωνα με το άρθρο 10 το Ν. 1080/1980.

 

-Για τους μη στεγασμένους χώρους από 1.000τμ και μέχρι 6.000τμ ορίζεται μειωμένο εμβαδό κατά 50% (στο τμήμα του εμβαδού από 1.000τμ και έως 6.000τμ).

-Τα πλασματικά τετραγωνικά μέτρα των επιφανειών που θα αποστέλλονται στη ΔΕΔΔΗΕ για την εφαρμογή των ανωτέρω συντελεστών θα στρογγυλοποιούνται σε ακέραιο ψηφίο. Τα όποια ποσά κέρδους ή ζημίας προκύπτουν για το Δήμο από τη στρογγυλοποίηση αυτή δε θα δύναται να απαιτηθούν από τη μεριά των υπόχρεων ή του Δήμου αντίστοιχα.

-Οι ανωτέρω συντελεστές να ισχύσουν και για τους μη ηλεκτροδοτούμενους, χρησιμοποιούμενους χώρους και για τα εκτός σχεδίου πόλεως σπίτια και καταστήματα στα οποία έχει επεκταθεί η Υπηρεσία καθαριότητας για την αποκομιδή των απορριμμάτων από ιδρύσεως του Δήμου λόγω οριστικής διαμορφώσεως των εκτός σχεδίου πόλεως ακινήτων.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για παιδιά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη
Επόμενο άρθροΑγιος Ιωάννης Ν.Φ.: Εκδήλωση αφιερωμένη στην Υπεραγία Θεοτόκο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.