Για το back to back ο Ιωνικός Ν.Φ.

0

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στον Ηλυσιακό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ, που συνοδεύτηκε με νίκη μέσα στα Ιλίσια με 69-77, έρχεται το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της πόλης μας.

Την Κυριακή 21/10, στις 17:00, ο Ιωνικός φιλοξενεί τον ΑΟ Αχαγιά 82 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού “Ζαχ. Αλεξάνδρου” και φιλοδοξεί να κάνει το back-to-back στις νίκες!
Η μέρα και η ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ανδρικής ομάδας είναι ιδανικές ώστε οι φίλαθλοι της πόλης μας να έρχονται στο γήπεδο και να παρακολουθούν αγώνες μπάσκετ Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με ομάδες που διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες (όπως ο Πέττας για την ομάδα μας, ο Φώτσης για τον Ηλυσιακό, ο Γκαγκαλούδης για το Αιγάλεω κτλ) ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου και οι αθλητική ατμόσφαιρα συμβάλλουν στην άνετη θέαση του αγώνα.
Η Διοίκηση του Συλλόγου με τις δράσεις που εκπονεί φροντίζει να υπάρχουν έξτρα παροχές για όσους παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή το απόγευμα για να υποστηρίξετε την ομάδα της πόλης μας!

*Οι Αθλητές του Συλλόγου δικαιούνται δωρεάν είσοδο με την επίδειξη της Κάρτας Αθλητή του Ιωνικού.
*Στις κάτω ανοιγόμενες κερκίδες έχουν προτεραιότητα οι αθλητές του Ιωνικού και οι κάτοχοι των Διαρκείας.

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: Νίκησε και την Νίκη Αμαρουσίου…
Επόμενο άρθροΕπίθεση σε κολέγιο της Κριμαίας – πάνω από 18 νεκροί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.