ΦΕΑ: Νίκησε και την Νίκη Αμαρουσίου…

0

Την 4η συνεχόμενη νίκη (3η για το πρωτάθλημα) σημείωσε η ομάδα της ΦΕΑ το βράδυ της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Νίκης Αμαρουσίου.

Η ομάδα των κυανέρυθρων επικράτησε των  φιλοξενούμενων με τελικό σκορ 88-63, σε έναν αγώνα όπου στο πρώτο ημίχρονο δεν φαινόταν κάποια από τις δύο ομάδες να υπερτερεί. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και καθ’όλη την διάρκεια αυτής, η ομάδα του κόουτς Καρατζά με υποδειγματική πίεση σε όλο το γήπεδο και μεγάλη ευστοχία πίσω από την γραμμή του τριπόντου (5 εύστοχα τρίποντα στην 3η περίοδο), αλλά και με λύσεις μέσα από την ρακέτα σημείωσε σκορ περιόδου 38-9 υπέρ της, κλειδώνοντας την νίκη του αγώνα.

Ο κόουτς Αλέξης Καρατζά δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα “Συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη αλλά ήταν απλά ένα βήμα. Δεν υπάρχει η λέξη άνοδος ούτε για αστείο σε ένα πρωτάθλημα 26 αγώνων έχοντας παίξει 3. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια βήμα βήμα και στοχεύουμε το επόμενο ματς. Ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών ξεκινήσαμε άσχημα αλλά τα παιδιά στο β’ ημίχρονο βγήκαν αποφασισμενα να κυνηγήσουν κάθε μπαλα. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στο μικρό μας Γιώργο Αναούνη που είχε ένα τραυματισμό μεσοβδόμαδα σε ένα ατύχημα και τον περιμένουμε να έρθει γρήγορα κοντά μας.

Επόμενος αγώνας της ΦΕΑ, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 21:30 με την ομάδα του ΑΟ Πεύκης στο κλειστό Πεύκης Β’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΥΡΑΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

Περίοδοι : 18-15, 17-23, 38-9, 15-16
Τελικο σκορ : 88-63

ΦΕΑ (Καρατζάς, Κουτσούκος) : Στρατομήτρος 2, Ρωμοσιός 5, Πρεμέτης 2, Πολυχρονόπουλος 9 (1), Στεργιάκης 19 (2), Καραλευθέρης 6, Μπασέας 5, Δεληγιάννης 10 (2), Πανουσόπουλος 2, Γιαννουλάκος 4, Δρακάκης 2, Μιχόπουλος 22 (4).

ΑΟ ΝΊΚΗ Αμαρουσίου (Οικονομάκης) : Βογιατζής 12, Ζέρβας 2, Τσεκένης Ι. 6 (1), Μπαζιώτης 13 (3), Κοντογιάννης, Κυπριτσόγλου 2, Αυγουλάς 2, Νικολακάκος 8, Φρίμας 1, Τσεκένης Α. 3 (1), Τσούπρος 8 (2), Πολυμενάκος 6.

Προηγούμενο άρθροΣΟΝΦ: «1ο Blitz Β΄ Περιόδου 2018»
Επόμενο άρθροΓια το back to back ο Ιωνικός Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.