ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αττική: Δεκάδες επιθέσεις σε λεωφορεία με πέτρες & αεροβόλα!

Αττική: Δεκάδες επιθέσεις σε λεωφορεία με πέτρες & αεροβόλα!Δρομολόγια τρόμου κάνουν καθημερινά δεκάδες οδηγοί λεωφορείων στην Αττική. Κι αυτό γιατί άγνωστοι επιτίθενται με πέτρες ακόμα και με αεροβόλα την ώρα που τα λεωφορεία είναι εν κινήσει!

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει τουλάχιστον 14 επιθέσεις. Το βράδυ της Δευτέρας (29/10/2018) στη λεωφόρο Συγγρού φαίνεται ότι το λεωφορείο χτυπήθηκε από βολίδα αεροβόλου.

Η επίθεση έγινε στο ύψος της Στάσης Εφέσου κοντά στον Άγιο Σώστη. Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Α2 χτυπήθηκε πιθανότατα από βολίδα αεροβόλου με αποτέλεσμα μία επιβάτης να τραυματιστεί ελαφρά. Πρόκειται για το 5ο περιστατικό από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Δυο ώρες νωρίτερα, στις 19.00, είχε σημειωθεί επίθεση με πέτρες σε ακόμη ένα που εκτελούσε το δρομολόγιο Γ10 στους Αγίους Αναργύρους. Ευτυχώς σε αυτή την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός.

Όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές, πολλοί οδηγοί λεωφορείων αρνούνται πλέον να εκτελέσουν δρομολόγια σε περιοχές που οι επιθέσεις είναι σχεδόν καθημερινότητα…

Οι γραμμές 701 και 704, που και αυτές δέχονται συχνότερα επιθέσεις, με αποτέλεσμα να προκαλούνται υλικές ζημιές στα λεωφορεία αλλά και να κινδυνεύουν άμεσα επιβάτες και οδηγοί..


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!