Αποτελέσματα POLL: “Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών);;;”

0

Τα αποτελέσματα μιας ακόμη μεγάλης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (Poll) της Fx-news στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα! Η ηλεκτρονική εφημερίδα μας στα πλαίσια των τακτικών ηλεκτρονικών ψηφοφοριών -που πραγματοποιεί εδώ και 6 χρόνια- έθεσε στους αναγνώστες της το ερώτημα:

“Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών), μετά από 4 χρόνια στην διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας;;;”

Οι επιλογές απαντήσεων ήταν τέσσερις (4): 1. Πάρα πολύ 2. Αρκετά 3. Λίγο. 4. Καθόλου. Όσοι συμμετείχαν μπορούσαν να επιλέξουν μόνο μια απάντηση και για μια μοναδική φορά.

 Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Τρίτη 25/09/2018 και έληξε την Δευτέρα 08/10/2018. Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν μία (1) φορά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ψήφισαν (έγκυρα): 820

  1. Πάρα Πολύ ικανοποιημένοι: 150 (18,3%)
  2. Αρκετά ικανοποιημένοι: 92 (11,2%)
  3. Λίγο ικανοποιημένοι: 70 (8,5%)
  4. Καθόλου ικανοποιημένοι: 508 (62%)

 

Προηγούμενο άρθροΑττική: Δεκάδες επιθέσεις σε λεωφορεία με πέτρες & αεροβόλα!
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Κλείνουν για έργα παιδικές χαρές μετά το ρεπορτάζ της Fx-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.