Έβρος: Θα δοθεί άμεσα στη χώρα του ο Τούρκος στρατιωτικός

0

Εκτονώνεται ταχύτατα η κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς η ελληνική πλευρά συμπεριφέρεται για ακόμα μια φορά με ευπρέπεια και επαγγελματισμό. Ο υπουργός θνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τον ομόλογό του, Χουλούσι Ακάρ.

Στη συνομιλία τω δυο υπουργών η ελληνική πλευρά διεμήνυσε στην τουρκική ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη των διμερών ελληνοτουρκικών σχέσεων στον τομέα της άμυνας, που με τη θλιβερή εξαίρεση της ομηρείας των «δύο» (Κούκλατζης, Μητρετώδης), προβλέπει την άμεση συνεννόηση μεταξύ των δυο πλευρών σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και την το δυνατό ταχύτερο επαναπατρισμό των εμπλεκομένων.

Η συνεννόηση φέρεται να έχει ολοκληρωθεί και σε λίγες ώρες θα επιστραφεί ο Τούρκος υπαξιωματικός που έχει συλληφθεί, σε κάποιο προσυμφωνημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.


Σύλληψη Τούρκου στρατιωτικού στον Έβρο – πληροφορίες για πυρά

ΠΗΓΗDefence-point.gr
Προηγούμενο άρθροΣύλληψη Τούρκου στρατιωτικού στον Έβρο – πληροφορίες για πυρά
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Τσαντάκιας” τραυμάτισε 56χρονη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.