Απέλαση και 5μηνη φυλάκιση με αναστολή

0

Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με 3ετή αναστολή και πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο της Ορεστιάδας στον Τούρκο ο οποίος συνελήφθη χθες όταν μπήκε παράνομα στις Καστανιές. Επιπλέον αποφασίστηκε να κατασχεθεί το όχημα, με το οποίο πέρασε παράνομα στην Ελλάδα.

Στην απολογία του ο Τούρκος είπε πως δεν κατάλαβε ότι μπήκε στην Ελλάδα ενώ τόνισε ότι ακόμα και όταν τον πλησίασαν Έλληνες στρατιώτες, πίστευε πως τον πλησίαζαν Τούρκοι στρατιώτες. Πλέον αναμένεται να απελαθεί και να επιστρέψει στην Τουρκία.

Η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας είναι εφέσιμη και όλα δείχνουν ότι η υπεράσπιση του Τούρκου οδηγού αναμένεται να καταθέσει έφεση. Ο κατηγορούμενος θα αφεθεί ελεύθερος ωστόσο τώρα ακολουθεί η διαδικασία της απέλασης η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 μέρες.

Προηγούμενο άρθροΤο εξώδικο της ΑΕΚ και τα “συγχωρεμένα” αντισταθμιστικά!
Επόμενο άρθροΑπάντηση Δήμου στο Εξώδικο της ΑΕΚ για το γκαράζ στο άλσος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.