Αγιασμός της ΑΕΚ από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ

0

Με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Μητροπολίτης Ιωνίας-Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τέλεσε την Πέμπτη (30/07) τον αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπατών. Μετά την λειτουργία έκανε την παρακάτω συντομή ομιλία:

«Ο σκοπός είναι να ευλογήσουμε τη νέα σεζόν, στην οποία η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ελπίζουμε με την ίδια επιτυχία, αλλά και με την τιμιότητα που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα από την πρώτη ημέρα της Ιστορίας της. Σας συγχαίρω γιατί κατακτήσατε την κορυφή βήμα βήμα και αγωνιζόμενοι πάντοτε με σεμνότητα και ταπεινότητα. Η Νέα Φιλαδέλφεια, που είναι η πόλη της Ιστορίας αυτής της ομάδας, σας περιμένει να επιστρέψετε στο νέο γήπεδο το οποίο κατασκευάζεται και το οποίο θα αποτελέσει και πάλι σήμα κατατεθέν της πόλης μας, αλλά και σύμβολο του προσφυγικού Ελληνισμού».

Προηγούμενο άρθρο35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών…
Επόμενο άρθρο“Η ΚΕΔΕ για τον ιό του Δυτικού Νείλου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.