35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών…

0

Στην παραδοχή ότι περίπου 35.000 παιδιά την εφετινή χρονιά δεν έχουν θέση σε παιδικούς σταθμούς προχώρησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρης Καρέλας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αρχικά δεσμεύθηκε ότι δεν θα μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι περίπου 35.000 παιδιά την εφετινή χρονιά δεν θα έχουν θέση σε παιδικούς σταθμούς.

«Έχουν μείνει 30.000 με 35.000 παιδιά εκτός παιδικών. Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή. Πρέπει να φτιάξουμε σταθμούς, πέρσι έμειναν 10.000 με 15.000 παιδιά εκτός», είπε και συμπλήρωσε: «Η δικιά μας βούληση είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φτάσουμε τους 5.000 σταθμούς από τους 3.000 που έχουμε σήμερα».

«Το Σεπτέμβρη κάποια Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν θα δοθούν σε εκείνους που έμειναν από έξω», ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Έναρξη προπονήσεων Ακαδημίας
Επόμενο άρθροΑγιασμός της ΑΕΚ από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.