Test επαγγελματικού προσανατολισμού στα Φροντιστήρια Έρασμος

0

Τα φροντιστήρια Έρασμος συνεχίζουν τη μακροχρόνια παράδοση στο πλευρό των μαθητών.

Σε συνεργασία με τη διακεκριμένη εταιρία συμβουλευτικής σταδιοδρομίας Orientum, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους μαθητές το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το test επαγγελματικού προσανατολισμού Profiler Student.

Το Profiler Student αποτελεί την προσαρμογή του Profiler (Τεστ Χαρακτηριστικών Προσωπικότητας) στους μαθητές, έχει αναπτυχθεί από Έλληνες ακαδημαϊκούς με βάση αντίστοιχη έρευνα, που έκαναν οι θεμελιωτές της θεωρίας των Πέντε Παραγόντων Costa & McCrae (1992), μετρά τα δυνατά σημεία των μαθητών σε 11 παράγοντες και έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές ν’ ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία (τα ταλέντα τους) και να επενδύσουν πάνω στη βελτίωση και ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πραγματοποιούν το test στο χώρο του φροντιστηρίου κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία.

  • Για περισσότερες πληροφορίες:
  • Τηλέφωνα: 2102582744, 6977515950
  • Email: erasmos.front@gmail.com

“ΕΡΑΣΜΟΣ”: Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Προηγούμενο άρθροΦιέστα τίτλου για την ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΑΛΛΑΖΩ κουφώματα σημαίνει ΚΕΡΔΙΖΩ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.