ΑΛΛΑΖΩ κουφώματα σημαίνει ΚΕΡΔΙΖΩ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ!

0

Τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο και συχνότερα για τα συνθετικά κουφώματα ή αλλιώς pvc.Θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό επισκεφθήκαμε τον κύριο Σωτηρόπουλο, τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας kataskevastikh.gr

Η πιο συχνή απορία των καταναλωτών είναι γιατί να επιλέξω pvc κουφώματα και όχι αλουμίνιου;;;

Ο κυριότερος λόγος που θα σας πρότεινα να αντικαταστήσετε τα παλιά κουφώματα σας με συνθετικά και όχι με αλουμινίου είναι ότι το κόστος είναι μικρότερο. Μπορούμε δηλαδή να αναβαθμίσουμε  τον χώρο μας και αισθητικά αλλά κυρίως ενεργειακά σε χαμηλή τιμή. Συγκριτικά με τα αλουμίνια η διαφορά μπορεί να φτάσει ακόμα και 30% λιγότερο.

-Θα μπορούσατε να μας αναφέρετε τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων;;;

Βασικό πλεονέκτημα τους είναι η ασφάλεια που παρέχουν. Το προφίλ εξωτερικά είναι από πολυβινυχλωρίδιο ( pvc) αλλά ενισχύονται εσωτερικά με χάλυβα. Υλικό αντοχής και ύψιστης αντιδιαρρηκτικής ικανότητας. Επίσης τοποθετείτε περιμετρικός μηχανισμός κλειδώματος με αποτέλεσμα το κούφωμα να σφραγίζει γύρω-γύρω.

-Αν αλλάξουμε τα παλιά αλουμίνια και βάλω pvc θα έχουμε μόνωση;;;

Η απάντηση είναι πως θα έχουμε 100% θερμομόνωση κι αυτό γιατί το pvc είναι ένα είδος πλαστικού. Όπως γνωρίζουμε το πλαστικό είναι κακός αγωγός θερμότητας, άρα επιτυγχάνουμε θερμομόνωση στο μέγιστο δυνατό. Όπως επίσης και ηχομόνωση, τοποθετώντας συνθετικά κουφώματα μειώνουμε ταυτόχρονα έως και 70% την ένταση των εξωτερικών ήχων.

-Αντέχουν στον χρόνο;;;

Τα σύγχρονα συνθετικά κουφώματα είναι αξιόπιστα στην διάρκεια του χρόνου διότι κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά. Δεν εμφανίζουν χρωματικές αλλοιώσεις με την πάροδο του χρόνου ούτε στο λευκό ούτε στις υπόλοιπες αποχρώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι  αποτελούν ιδανική επιλογή για κατοικίες οι οποίες βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Αυτό γιατί το pvc δεν φθείρετε από το θαλασσινό αλάτι. Και τέλος αξίζει να πούμε ότι δεν χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση.

-Τα συνθετικά κουφώματα βάφονται;;;

Δεν μπορούν να βαφτούν, υπάρχουν όμως διαθέσιμα σε πολλούς χρωματισμούς ώστε να ταιριάζουν με τις βασικές αποχρώσεις του χώρου σας. Το pvc είναι ίσως το μοναδικό υλικό που αντιγράφει τόσο πιστά την απομίμηση ξύλου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω καταλήγουμε ότι η αντικατάσταση των παλιών ξύλινων ή αλουμινένιων κουφωμάτων αξίζει να γίνει με σύγχρονα συνθετικά κουφώματα pvc.

Έχουν υψηλή αισθητική ,έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο έως και εφόρου ζωής. Επίσης το σημαντικότερο για τα δεδομένα της εποχής είναι ότι είναι οικονομική λύση και ταυτόχρονα ποιοτική.

Kataskevastikh.gr: Πίνδου 22 Ν. Φιλαδέλφεια

Τηλ.: 216.8003344 – 6982.444100.

kataskevastikh.gr: Κουφώματα Αλουμινίου – Πόρτες Ασφαλείας

Προηγούμενο άρθροTest επαγγελματικού προσανατολισμού στα Φροντιστήρια Έρασμος
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Γλύτωσε τα χειρότερα ο Διοικητής της Ασφάλειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.