“Κράτος εν κράτει” τα Λιόσια!

0

Πυροβολισμούς στα Άνω Λιόσια δέχτηκαν τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε όταν η ομάδα της ΟΠΚΕ ακινητοποίησε δύο Ρομά στα Λιόσια, οι οποίοι ήταν ύποπτοι για ληστεία στην Πετρούπολη.

Τότε από τις ταράτσες βγήκαν άγνωστοι και άρχισαν να πυροβολούν σε βάρος των αστυνομικών μέσα στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας στον αέρα και ζήτησαν ενισχύσεις.

Ακολουθούν και άλλοι δύο μέσα από σπίτι που σηκώνουν τα όπλα και πυροβολούν.

Και ενώ οι αστυνομικοί έχουν καλέσει και αναμένουν ενισχύσεις βλέπουν μπροστά τους τέσσερις Ρομά, να έρχονται κατά πάνω τους σπρώχνοντας ένα λευκό φορτηγάκι, πυροβολώντας πίσω από αυτό.

Το τζιπ της ΟΠΚΕ γίνεται “σουρωτήρι”.

Ταυτόχρονα, άλλοι Ρομά έδιναν ψευδείς οδηγίες σε αστυνομικούς που έφθαναν στην περιοχή προκειμένου να καθυστερήσουν να φθάσουν στο σημείο.

Οι δύο ύποπτοι μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγή των ατόμων που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έκανε την παρακάτω περιγραφή: «Πυροβολούσαν στο ψαχνό και ήθελαν νεκρό αστυνομικό. Έπρεπε με κάθε τρόπο να πάρουν τους συλληφθέντες από τα χέρια της ΟΠΚΕ αλλά δεν τα κατάφεραν. Πρόκειται για άτομα από μεγάλες φαμίλιες. Μάλιστα, Ρομά, που είχαν βγει στο δρόμο, καθοδηγούσαν λανθασμένα τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν για ενισχύσεις για να μην φθάσουν στο σημείο».

«Η ΟΠΚΕ δεν διαθέτει μακρύκαννα όπλα. Έχουν πιστόλια των 9mm και υποπολυβόλα την ίδια ώρα που οι κακοποιοί ρίχνουν με καραμπίνες και Καλάσνικοφ μεγάλου βεληνεκούς. Παρόλο που στην ομάδα υπηρετούν αστυνομικοί από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού, καταδρομείς και αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση όλων των όπλων η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ δεν τους χορηγεί ειδικό οπλισμό ο οποίος είναι απαραίτητος στις ιδιαίτερες συνθήκες της Δυτικής Αττικής», πρόσθεσε.

 

Προηγούμενο άρθρο“Tα #kakomathimena…”
Επόμενο άρθροΈρευνα: Το 28,7% των Ελλήνων πιστεύει ότι «μας ψεκάζουν»!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.