Ιερά Παράκληση για τους Μαθητές από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

0

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 7.00μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γαβριήλ θα τελέσει Ιερά Παράκληση υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου που θα μετάσχουν στις προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Ιερά Παράκληση θα τελεσθεί στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής, επί της Λεωφ. Ηρακλείου 340, στο ισόγειο του κτηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου φυλάσσεται η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της «Βηματάρισσας».

Καλούνται οι μαθητές και τα παιδιά μας να προσέλθουν σε αυτή την πνευματική ευκαιρία στήριξης και φωτισμού ενόψει των εξετάσεών τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθροΜενίδι: Βασάνισαν δυο ηλικιωμένους για λίγα ευρώ
Επόμενο άρθρο“Σημαντικές #apofaseis για τους #Galates”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.