Σηκώνεται η εξέδρα στην θύρα 21!

0

Μπήκαν οι βάσεις της πρώτης εξέδρας του γηπέδου της ΑΕΚ, στον χώρο που βρισκόταν η παλιά θύρα 21. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική σημαντική εξέλιξη αναφορικά με το πρότζεκτ «Αγια-Σοφιά», καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, σήμερα μπήκαν και τα θεμέλια του ενός από τους τέσσερις πυλώνες που θα προστεθούν στο οικόπεδο. Με τις συγκεκριμένες εργασίες να πραγματοποιούνται στον χώρο που στεγαζόταν παλιά το «Γεώργιος Μόσχος».

«Ταυτόχρονα με τον τομέα 4 στο παλιό πέταλο του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, έπεσε το πρώτο τσιμέντο στη βάση της κατασκευής του πρώτου από τους τέσσερις πυλώνες πάνω στους οποίους θα στεγάζεται το στέγαστρο της Αγιά Σοφιάς! Εκεί που στεγαζόταν το «Γιώργος Μόσχος»! Τα έργα προχωρούν με καταιγιστικούς ρυθμούς!»

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια: “Μηνιαία διανομή τροφίμων, σε 6.089 ωφελούμενους”
Επόμενο άρθροΔίπλα-Δίπλα στον #solea!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.