«Ολοκληρωτικός» φαίνεται πως είναι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην νύχτα, έπειτα και από το τελευταίο “συμβόλαιο θανάτου”, θύμα του οποίου ήταν ο Γιώργος Λίτσας.

Οι αστυνομικοί εντάσσουν την νέα μαφιόζικη δολοφονία στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος του περιβάλλοντος Στεφανάκου, έπειτα και από την δολοφονία του στο Χαϊδάρι τον Ιανουάριο.

Φαίνεται λοιπόν πως η δολοφονία του Λίτσα στους Αγίους Αναργύρους ήταν άλλο ένα χτύπημα στους ανθρώπους, που με τον έναν η με τον άλλο τρόπο, είχαν συνδεθεί με τον Βασίλη Στεφανάκο.

«Απάντηση» στην δολοφονία Γρίβα
Μάλιστα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, συνεπικουρούμενοι στης έρευνες από τους συναδέλφους τους του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, προχωρούν ένα «βήμα» πιο πέρα εξετάζοντας με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, η δολοφονία του Λίτσα να αποτελεί την αιματηρή «απάντηση» στην δολοφονία του Βασίλη Γρίβα τον Μάιο του 2017 στα Γλυκά Νερά και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Οι αστυνομικοί στέκονται σε αυτό,  καθώς θεωρούν πως το σημείο που διεπράχθη το έγκλημα, έξω από το σχολείο δηλαδή του παιδιού του, αποτελεί σημειολογικά ένα «μήνυμα» προς την ομάδα γνωστού «νονού» τις νύχτας ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, με τον Γρίβα να είναι ο … εισπράκτορας της ομάδας του και βέβαια το “δεξί του χέρι”.

Από φίλοι ορκισμένοι εχθροί
Όσον αφορά την σημειολογία τις δολοφονίας Γρίβα, αξίζει να σημειωθεί πως Γρίβας και Λίτσας κατά το παρελθόν είχαν στενή σχέση, καθώς οι δυο τους είχαν τον απόλυτο έλεγχο του Πειραιά και παράλληλα ήταν εχθροί του Στεφανάκου.

Όμως με το πέρασμα του χρόνου η “λυκοφιλία” των δυο ανδρών έσπασε και ο μεν Γρίβας πέρασε στο στρατόπεδο άλλου “νονού” της νύχτας, ενώ ο Λίτσας πέρασε στο στρατόπεδο Στεφανάκου, έπειτα από αμοιβαίες… εξηγήσεις για την παλιά τους αντιπαλότητα.

Η απόπειρα δολοφονίας του Λίτσα το 2016
Μάλιστα το Μάιο του 2016 ο Λίτσας δέχθηκε δολοφονική επίθεση με Καλάσνικοφ, την ώρα που έμπαινε σε πιτσαρία στον Άγιο Παύλο μαζί με τα παιδιά τις συμβίας του, προκειμένου να τα συνοδεύσει σε παιδικό πάρτι.

Τόσο ο Λίτσας όσο και τα παιδιά γλύτωσαν στο πάρα πέντε, καθώς οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα γάζωσαν το κατάστημα, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν θα πέσουν νεκρά ακόμα και αυτά.

Εκείνη την εποχή ακούγονταν “ψίθυροι” στην νύχτα, πως πίσω από την απόπειρα κρύβονταν ο Γρίβας, χωρίς όμως ποτέ η Ασφάλεια να εντοπίσει στοιχεία επ’ αυτού.

Τέλος οι αστυνομικοί, όσον αφορά στην χρηματοδότηση του “συμβολαίου θανάτου” σε βάρος του Β. Στεφανάκου, ίσως και σε βάρος του Λίτσα, βλέπουν έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που διαθέτει την επιφάνεια των 300.000 ευρώ που λέγεται πως στοίχισε το συμβόλαιο για τον Στεφανάκο και οποίος είχε από το παρελθόν διαφορές αίματος με το “Βαρόνο” του Χαϊδαρίου.

ΠΗΓΗΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ - Newsit.gr
Προηγούμενο άρθρο“Της #kataggelias το #kagkelo” και ο #exoysiastis”!
Επόμενο άρθρο«Καθίστε φρόνιμα Έλληνες για να έχουμε ειρήνη στο Αιγαίο»!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.